Laden...

06-42458016

info@proledlights.nl

verzenden en retourneren

Verzenden en Retourneren

Verzenden
ProLedlights.nl draagt de zorg voor een goede verzending van de bestelde producten.Besteld u op werkdagen voor 16:30 dan wordt u bestelling dezelfde dag nog verzonden. De bestelling wordt dan in 99% van de gevallen de volgende dag geleverd. Mocht dit niet het geval zijn dan wordt u hier van op de hoogte gebracht. Bij ProLedlights.nl betaald u geen verzendkosten.

Retourneren
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Het product dient met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@proledlights.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retour procedure
 1. U kunt uw retouraanvraag melden via info@proledlights.nl
 2. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Wat te doen bij een klacht?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@proledlights.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.